Fotografie

Als kunstenaar ben ik altijd geïnteresseerd geweest in filosofie, maar ook de beoefening van verschillende meditatietechnieken vanuit het Boeddhisme, Taoïsme, Esoterische leringen en Advaita Vedanta.

Het gebruik van een camera is om zelfkennis te onderzoeken en zelfrealisatie te bereiken door het vastleggen van visueel bewustzijn. Het vereist jaren van zelfstudie om het type beeld op te bouwen om te zien wat er in het onderbewustzijn ligt met de vraag; IK BEN, en waarom ik deze beelden maak?

De verscheidenheid aan werk is het idee om een ​​beeld op te bouwen van Carl Jungs structuren die kenbaar maken dat wat onbewust ligt bewust te maken. Door verschillende oefeningen, het onderzoeken van interesse gebieden zijn door meditatie en waarneming die tot praktische inzichten leiden die het pragmatische en rationele denken ondergeschikt maken door het gebruik van onbewuste creativiteit.

De moeilijkheid om kennis en intelligentie uit te leggen zal voornamelijk komen met de verbinding met het innerlijke zelf, menselijke ervaringen. De natuurlijke manier om fotografie te maken is door gedachtegoed en het gevoelsleven te gebruiken bij waarneming. Een visie die in het dagelijks leven verschijnt als kunst van een spiegel die een beschrijving geeft van de geest in omgekeerde projectie. Je kunt een beeld zien als een weerspiegeling, het veranderlijke tegen een onveranderlijke achtergrond van visueel bewustzijn.