The devils advocate

Toen mevrouw C. Raaf in de rechtszaal aanwezig was als slachtoffer voor haar gebroken pols de oorzaak een duw waarin zij op haar billen viel en haar LINKERPOLS brak werd zij door het recht in haar gelijk gesteld door twee getuigen. Die zagen wel de duw van de dader, maar zagen niet dat de oude vrouw viel.

De rechter had dit blijkbaar niet door vanwege een zekere zelf vooringenomenheid dat het slachtoffer eigenlijk de dader was. C. Raaf wees tijdens het arrest van haar dader door de politie haar RECHTERPOLS aan! Terwijl de aangewezen dader zelf daar en op dat moment de politie had gebeld. En U bent mevrouw Raaf zei de rechter tegen haar tijdens de hoorzitting. 

C. Raaf stuurde een schadeclaim in met de gemaakte röntgenfoto’s foto’s van de linkerpols in AUGUSTUS, maar de dag van de gebeurtenis wat plaats vond in NOVEMBER. In DECEMBER ging C. Raaf nog even naar het SEH om het ontbrekende medische dossier aan te vullen wat ONTBRAK TIJDENS HET ARREST en werd gecontroleerd door een onbekende politieambtenaar. C. Raaf diende een schadeclaim in en strijkt JAWEL 1200,- op via het gerechtshof.

De twee advocaten adviseerde daarom de aangewezen dader om niet in hoger beroep te gaan maar om de rekening te betalen. Het gemak waarmee men kan frauderen in het huidige rechtsysteem, is dan ook een ongeloofwaardig verhaal voor de meeste van ons. Voor het rechtsysteem de normaalste zaak van de wereld. Je recht hebben en krijgen is gewoon een ander verhaal.

De politie geeft nog nader onderzoek van de mishandeling door de garagehouder aan het slachtoffer op het terrein die reden gaf voor een duw uit zelfverdediging “noodweer”. Na de belaging met een flinke scheld partij van C. Raaf die het slachtoffer uitlokte om alsnog het geld van de niet verkochte auto deal via de rechtsgang te claimen en in alle haast verkeerde pols aanwees toen zij snel de auto instapte en met haar zuster weg reed.

Tot op vandaag zijn alle partijen in gebreke gebleven. Naast de advocaat kosten ben je dan 1266,39,- euro lichter met de wettelijke boete rente meegerekend, een dure grap dus!

Auteur: Xandra van Rossem